Onze iconen


Foppen is begonnen met de verkoop van paling, maar ondertussen kunnen wij met trots zeggen dat het huidige assortiment veel meer biedt dan dat. In verschillende uitvoeringen produceren wij koud en warm gerookte zalm, gerookte paling en forel én verschillende schaal- en schelpdieren. Denk hierbij aan verschillende soorten garnalen, mosselen en rivierkreeftjes. Kijk verder voor het complete assortiment.

Koud gerookte zalm


Al onze koud gerookte zalm is intens gerookt en wordt geprezen om zijn heerlijke smaak en zachte structuur. We roken de zalm extra lang, volgens een beproefde methode met de opvallende rook van beuken- en eikenhout. Kijk verder voor het complete assortiment.

Bekijk producten

Warm gerookte zalm


Al onze warm gerookte zalm heeft een rijke, en verfijnde rooksmaak. We roken de zalm, zoals de naam al zegt, op een warme temperatuur op eiken- en beukenhout. Kijk verder voor het complete assortiment warm gerookte zalm.

Bekijk producten

Specialties


Naast de koud en warm gerookte zalmproducten bevat het Foppen-assortiment ook een aantal specialiteiten. Bijvoorbeeld toastzalmplakjes die perfect op een toastje passen, of gerookte Gravad Lachs, gemarineerd met dille en peper. Kijk verder voor onze specialiteiten!

Bekijk producten

Schaal- en schelpdieren


Foppen biedt een mooie range aan schaal- en schelpdieren. Van Hollandse garnalen, vers gevangen in de Noordzee, tot rivierkreeftjes en duurzame roze garnalen. Kijk verder voor het complete assortiment schaal- en schelpdieren.

Bekijk producten