Onze kanalen


Tot onze klantenkring behoren grote retailers, industrie en cateringbedrijven in heel Europa, Azië en de Verenigde Staten.
Constante afstemming met de klant zorgt ervoor dat wij elke keer weer producten produceren waar de markt behoefte aan heeft.
Onze kracht ligt dan ook in de efficiënte productie, professionele organisatie en flexibiliteit.

Retail

Kwalitatief mooie producten die op vele manieren toepasbaar en gemakkelijk te bereiden zijn; dat is waar consumenten naar op zoek zijn. De kennis en het ambacht van Foppen, gecombineerd met de allerlaatste stand van techniek, zorgen voor een breed en uniek assortiment zalm.

Meer over retail

Foodservice

Het gaat in foodservice maar om een ding: beleving. Al onze producten worden met zorg geselecteerd en zijn van topkwaliteit; dit zorgt in de basis al voor een fantastische smaak en beleving aan tafel. Maar ook geven onze producten, zoals hele gerookte zalmzijdes, koks de vrijheid om hun gerechten naar eigen inzicht verder vorm te geven. Maximale beleving voor de gast!

 

Meer over foodservice

Industrie

Wij willen onze klanten graag verder helpen met de beste ingrediënten voor hun eindproducten. Of het nu gaat om een bepaalde snit, productvariant of specifieke verpakking, wij denken graag mee om tot de best passende oplossing volgens de gewenste specificatie te komen.

Meer over industrie